Så här skapar DU ett kundkonto

 • Klicka här
 • Nu öppnas en ny sida med ett schema, i vänstermenyn väljer du ”skapa konto”
 • Fyll i uppgifter eller logga in med Facebook
 • Nu skickas ett mail till dig med ett lösenord
 • Det lösenord använder du tillsammans med din mailadress när du ska logga  in
 • När du loggat in kan du köpa eller fylla på ditt kort i butiken
 • När du sen kommer till oss första gången efter ditt köp har du din tagg påfylld med det du köpt som du då får av oss

Så här loggar du in på ett konto vi skapat åt dig i repan

 • Klicka här
 • Nu öppnas en ny sida med ett schema, i vänstermenyn väljer du ”logga in”
 • Fyll i dina inloggningsuppgifter du fått från no-replay@gymsystem.se i din mailkorg.... om du inte hittar dem:
 • Fyll i mailadress och klicka ”glömt lösenord”
 • Du väljer om du vill ha det till din mail eller till din mobiltelefon
 • Hämta lösenordet och använd det vid inloggning
 • När du loggat in kan du fylla på ditt kort i butiken och se statistik över hur du tränat och hur många gånger du har kvar innan du får TRÄNA FRITT
Cecilia Sjöström Cecilia Sjöström

Cecilia Sjöström
Cissi är född och uppvuxen i Borlänge. Har 3 barn, 2 bonusbarn och 1 biologiskt.

Idrotten har alltid spelat en stor roll i hennes liv. Hon har varit aktiv inom skidor, orientering och fotboll sedan barnsben. Sedan tonåren har hon varit ledare för barn i olika idrottssammanhang.

Mötet med andra människor har alltid fascinerat henne och efter några år av sjukdom så har intresset för träning och hälsa vuxit sig stort. Kropp och knopp hänger ihop och hennes mål är att försöka möta människan precis där den är just nu.

                                                Cissi är utbildad Arch Practiotioner och vidareutbildar sig
                                                 just nu till Arch Specialist.

Christine Stenelaw Christine Stenelaw

Christine Stenelaw
Christine som mest kallas för Kicki trivs bäst i skogen och på isen. När Kicki hade hund, en schäfer, tränade hon den i skogen mycket, vad det gäller att spåra och söka. Hon har även varit nycket engagerad i ishockey, där hon varit ledare under några säsonger och även spelat lite själv på hobbynivå.
Efter en lång tids sjukdom är Kicki tillbaka i arbetslivet och är oerhört glad och driven över att ha få chansen att jobba med vardagsstark som hjälpte henne tillbaka till ett friskare liv. Kicki är utbildad Arch Practitioner.

Helena Olofsson Helena Olofsson

Helena Olofsson
Helena har alltid varit intresserad av träning och hälsa, är utbildad massör och NLP Practiitioner.
Bor i Falun med sambo och son, Helena arbetar inom butik. Fritiden ägnas åt träning, meditation och familjens stora intresse racing, där sonen kör, sambon meckar och Helena är teamets allt i allo. Motsatsen till motorljudet o spänningen i depån är stillheten i naturen, dit familjen gärna tar sig en tur med husbilen, vandrar, fiskar och njuter av naturens kraft och energi.
Helena ser möjligheter och inte låsningar, att utmana sig själv är något som hon gärna gör. Genom hennes två diskbråck, fibromyalgi och utbrändhet har hon fått lära känna sin kropp på nytt och byggt sig själv stark inifrån och ut.
Helena är utbildad Arch Practitioner.
Med hjälp av Archmethod® och träning så började hon sitt nya liv, Helena 2.0 och det är något hon är otroligt glad och tacksam för.
Hennes motto är, kan jag, så kan du!

Elin Isberg Elin Isberg

Elin Isberg

Elin
har dansat så länge hon kan minnas men det var på gymnasiet det blev seriöst då hon valde att gå danslinjen. Efter det har hon gått musikkonservatoriet inriktning dans. Hon har varit med och dansat i Borlänge nyårsrevy i över tio år och även koreograferat de senaste åren. Elin har undervisat på showskolan i Borlänge och på KFUM dansstudio i Borlänge. Stilar jag har undervisat i är Commercial Jazz och Femenine Vibe och har även undervisat i Street.
Elin bor med min sambo Rikard i Olsbacka. Hon har en son som är 2,5 år och en bonusdotter som är tio. På fritiden bygger hon hus om hon inte är ute och åker på nostalgibilsträffar eller gör något annat kul med familjen. Hon ser fram emot att träffa och få dansa med er!
ÖKA FUNKTION - REDUCERA SMÄRTA
 

Archmethod
..... är en metod som utbildar dig i att ta hand om dig själv - att bli en bättre version av dig själv!
Oavsett om det gäller smärta, funktion, hållning eller mentalt går metoden ut på att optimera din hjärna för att bättre ta hand om dig.

Kontrollsystem
Allt du någonsin känt eller gjort i ditt liv, från smärta till hög prestation, är ett direkt resultat av hjärnaktivitet. På den mest grundläggande nivån bestämmer de invecklade processerna och mönstren i din hjärna både vem du har varit och, viktigare, vem du kommer att bli. All mänsklig förändring representerar förändringar i individens nervsystem. 

Vårt Mål
Därför är slutresultatet på all träning, dans, utbildning och behandling vi på VARDAGSSTARK gör, en reflektion på huruvida vi har optimerat din hjärna. Vårt mål som instruktörer/coacher är att bestämma, på en daglig basis, till o med från ögonblick till ögonblick, vad våra kunder behöver för att öka deras hjärnfunktion.

Archmethod® klassen
På detta pass går vi igenom och tränar din hjärna utifrån vad den använder för att ta hand om dig i din miljö du befinner dig i. Man kan säga att vi höjer kvalitén på dina inputs så att du får en bättre output. 
Det kan vara dina ögon, din balans, din karta över kroppen, din känsel, din hantering av gravitaitonen, ditt parasympatiska system, din andning, din mage etc

Vad kan jag förvänta för resultat av passet?
bättre rörlighet
bättre syn
bättre balans
bättre hållning
bättre andning
bättre koordination
bättre gång
mindre smärta
mer fokus
mer energi
mer mental balans
kunskap om hur du fungerar
En bättre version av dig själv helt enkelt!

 

Instruktör: 
Sanna HolmgrenSTYRKA
På våra Seniorstyrkepass så jobbar vi med
HÅLLNING, RÖRLIGHET & VARDAGSSTYRKA


Neurobaserade och Funktionella Basövningar står i centrum.
 

Allt du någonsin känt eller gjort i ditt liv, från smärta till hög prestation, är ett direkt resultat av hjärnaktivitet. På den mest grundläggande nivån bestämmer de invecklade processerna och mönstren i din hjärna både vem du har varit och, viktigare, vem du kommer att bli. All mänsklig förändring representerar förändringar i individens nervsystem. 

Därför är slutresultatet på all träning, dans, utbildning och behandling vi på VARDAGSSTARK gör, en reflektion på huruvida vi har optimerat din hjärna. 
Vårt mål som instruktörer/coacher är att bestämma, på en daglig basis, till o med från ögonblick till ögonblick, vad våra kunder behöver för att öka deras hjärnfunktion.

Neurobaserade övningar går ut på att aktivera det hjärnan använder för att ta hand om dig i den miljö du befinner dig i.
Din hjärna tar ständigt emot en mängd information/INPUTS från hela din kropp:
Du har ögon - syn
Du har fötter - rörelse
Du har en näsa - lukt 
du har hud - känsel
du har öron - balans
du har en HEL KROPP
Alla dessa sänder signaler till din hjärna. Kvalitén på denna input är oerhörd viktigt för vilket utförande du kommer att få i din kropp och behöver därför tränas.
Vi börjar varje pass med en grundlig genomgång av dessa, allt för att optimera din hjärna!

Funktionella Basövningar 
använder vi oss av för att öka vår styrka och hållning det gör vi med vår egen kroppsvikt, gummiband, hantlar, skivstänger & TRXband.
 

Instruktör: 
Sanna Holmgren 

VÅRA PASS

Alla pass är individanpassade vilket betyder
att du tränar på din nivå och efter dina
förutsättningar men i grupp.

Dag & Tider hittar du antingen i vårt schema eller
längst ner i varje kollumn nedan


Unikt hos oss
NYHET

Utbildade Grupp-träningsinstruktörer finns på plats på flera tider i veckan innan och efter vissa pass. Då har du möjlighet att fråga och få hjälp med vissa övnigar som kan kännas svåra eller tips på vad du kan göra.
Schema

Vårt mål är att inga ska skada sig i sin träning oavsett om det sker i grupp eller enskilt.
Vi ser alldeles för mycket träning där ute som ger mer skada än bygger upp! Och det vill vi inte vara orsak till!

PAKET 2
PRIS: 2550kr - 12 ggr á 60 min + 1,5 timme PT
Samma som paket 1 men plus...

.... ett privat PTpass, Detta pass kan du använda till vad du vill, beroende på vad du vill ha hjälp med och vilka mål du har. Tex.hållningsanalys, kontroll av muskulära obalanser och övningar för muskulära obalanser , teknikträning & rörlighetsträning, viktnedgång, motivation mm.
På det privata passet finns även möjligheter för kostrådgivning. För er som vill se era resultat även en möjlighet för invägning och mätning.
Bokas med Sanna enskilt under kurs eller via telefon 023-125 25

Du som köpt till PT-tid till din kurs bokar den
i kalender under "BOKA-knappen" efter 4e kursgången

PAKET 1
PRIS:  1890kr - 12 ggr á 60 min
Diastasmätning, mätning av strukturell och funktionell diastas.
Lära sig att aktivera djupa magen, att lära sig att separera magmusklerna, musklernas olika funktion och vilka du använder till vad och när, du lär dig hitta den i olika statiska positioner men även i rörelse i olika progressionsövningar.
Du får hemövningar och du lär dig hur du ska göra för att den ska orka vara aktiv i längre och längre stunder.

Vi skiljer på 
hållning & hållning


Det finns hålling som du hela tiden måste anstränga dig för att upprätthålla, dvs "muskulös hållning" som ofta leder till trötthet och värk. Och så finns det hållning som bara finns där utan att du anstränger dig för att det har skett en förändring i nervsystemet och din hjärna upprätthåller den utan ansträngning. 
- Det är den vi vill åt och det är den vi jobbar med!


På bara några minuter kan du, som tjejerna på bilderna visar, ändra din hållning -
Både så det känns naturligt & starkt och så att det syns!

Datum: Onsdagen den 9/10
Tid: 18.00-20.30
Vart: VARDAGSSTARK
Pris: 350kr

Gilbert Holmgren Gilbert Holmgren

Gilbert Holmgren

Det här är Gilbert.

Gilbert arbetar som många andra, heltid, med ett vanligt jobb. Men tar varje tillfälle att ge danslektioner.

Han har samma tävlings erfarenhet som Sanna ovan eftersom Gilbert är hennes danspartner.

Han har ofta event för både företag och privatpersoner. Han är också instruktör på alla Salsalektioner inklusive teknikkurser i Linjestilssalsa.

Han gillar både Kubansk Salsa och Linjestil, främst Puertoricansk stil. Han tycker om en mjukare dansstil med mycket teknik i botten.


Livstilsförändring
För dig som verkligen vill och behöver göra en livstilsförändring kan vi verkligen rekommendera att ta några sessioner i eller gå hela kursen: 

Bootcamp!
Skaffa en Ny Vana!


Denna Bootcamp är grundat på en av världens främsta utbildnigar i Beteendeförändring. Den är ur ett nuerologiskt perspektiv!
LÄS MER

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

Datum: Tisdagen den 13 mars

Tid: 17.30 - 20.30
Vart: VARDAGSSTARK
Pris: 595kr

BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER

Datum: Fredagen den 23 feb

Tid föreläsning: 17.00-19.00 på VARDAGSSTARK
Tid Matlagning: 19.00 -22.00 på Kokkonstens Matstudio
Pris: 1695 kr
Ingår: Inspirationsföreläsning, workshop: Vad är skillnad mellan LCHF, Paleo och GI? Sockerberoende. Spannmål, mejeri, hormoner och kosttillskott. Vad kan jag förändrapå ett enkelt sätt? Hur får jag det att fungera - beteendeförändring
Gemensam lagning av middag på Kokkonstens Matstudio

LadyStyling - WORKSHOP

Dag: Söndagen den 1 oktober
Tid: 10.00-13.00
Pris: 300kr

Vi kommer att jobba med isolations som uppvärmning där vi går igenom kroppen för bättre kontroll.
I uppvärmningen lär vi oss moves som vi senare använder i vår koreografi.
Koreografin innehåller en Footworksslinga som går både i salsans takt 123, men även 1234 och 1o 2o 3o 4o osv. 
Du bestämmer själv nivån på hur mycket styling du vill lägga på eller hur långt i slingan du vill gå - dvs väldigt individanpassat.

Innehåll: 
Stegkombinationer  
Inslag från andra rytmer än salsa
Bodywave
Bodycirkel
Bodyisolations
Armstyling

Välkomna till mycket dans och glädje!!

Prova på Verju-behandling under Öppet Hus!
 
På tisdagen den 5 september håller vi vår temadag om

Övervikt & Kost
Fria föreläsningar, kosulltationer och Prova på behandling under hela dagen.

Föreläsningar under kvällen är bland annat:
 • Sockerberoende, Stress & Känslomänniskan 
 • Kosten och din Hjärna - Hur förändra en vana
Ingen anmälan till föreläsningarna men vill du prova behandling bokar du en tid med oss på telefon eller på plats - tiderna släpps samma dag!
GRATIS

Sommarkampanj!
895kr för 1 behandling 
(en per person, ord.pris 1995kr) Gäller även Öppet Hus veckan!

Du kan boka och betala din första konsultation direkt online
Du kan välja mellan direktbetalning, faktura eller delbetalning i kassan
Vid frågor tveka inte att ringa oss: 023-125 25 

Prova på Verju-behandling under Öppet Hus!
 
På tisdagen den 5 september håller vi vår temadag om

Övervikt & Kost
Fria föreläsningar, kosulltationer och Prova på behandling under hela dagen.

Föreläsningar under kvällen är bland annat:
 • Sockerberoende, Stress & Känslomänniskan 
 • Kosten och din Hjärna - Hur förändra en vana
Ingen anmälan till föreläsningarna men vill du prova behandling bokar du en tid med oss på telefon eller på plats - tiderna släpps samma dag!
GRATIS

Passen innehåller:

 • Stationer med övningar som stärker Hållning, Bål, Rygg, Ben, Höft, Axlar, Nacke,Skuldror
 • Funktionella Övningar som aktiverar våra stora muskelgrupper för bättre styrka generellt, som t.ex:
  Knäböj, Utfall, Marklyft, Rodd i flera utföranden, Militärpress, Axelpress, Bålrotation med boll, Situps på Pilatesboll och mycket mer.
 • Individuella Övningar utifrån er Hållningsanalys (som ev gjorts på er på en individuell PT-timme)
 • Övningar för stabilisering av inre magmuskler, styrka i rygg och bäckengördeln
 • Vi jobbar dem första veckorna av din träning med Teknik för att lära kroppen att koppla rätt nevsignaler till rätt muskler
 • Vi avslutar alla pass med intervallträning 20s arbete, 10s vila x 8ggr
 • PT på plats!
 • Detta gör vi förstås till GRYM musik!!

Våra GruppStyrke-pass

På våra GruppStyrke-pass står 
STYRKA och TEKNIK i fokus.

Passet är som ett styrketräningspass och Din träning sker individuellt i din takt och på din nivå även om det är gemensamt i grupp.
En Personlig Tränare finns alltid på plats för att hjälpa dig så att övningarna utförs på ett säkert sätt, i din takt och på din nivå med rätt teknik
och rätt fokus.
Tränaren väljer vilka övningar som ska göras under passet även om dem kan anpassas efter ditt behov.


Resultatet: 
Bättre teknik, Bättre förbränning, Bättre styrka, Bättre hållning....
- you name it!

Det bästa av allt:

Inga förkunskaper eller tidigare erfarenhet
av styrketräning krävs!

Mambito Social Club


Salsaklubben nära dig!
Här har du möjlighet att Dansa, Mingla, Äta, Umgås och framförallt fyllas med Glädje och Inspiration!


Vi startar med Knytis!
Vad är bättre start på en bra danskväll än god mat och gott sällskap :)


Du som vill äta med oss, ta med dig vad du vill ha och kan tänkas bjuda på!
Start 18.00

Kvällen bjuder på:
Rueda de Casino - gamla och nya turer blandas med Grym Musik och Grymma Dansare!

Start ca 19.30 Ingen anmälan! Bara att droppa in!

Behöver du lära dig, träna eller utveckla dina grunder - finns vi på plats!

Nästa tillfällen 2017:
28 jan
25 feb
25 mars
22 april
20 maj

 


Välkomna till

Mambito Social Club
Salsaklubben nära dig!

Fortsättning - Setenta

Dag: Måndagar
Tid: kl 20.15 
Denna starttid dem första 7 gångerna. Nästföljande 7 ggr starttid kl 19 .00

Lektionstid: 75 min
Kurslängd: 14 veckor

På denna nivå börjar vi med att repetera vad vi lärde oss förra terminen den Kubansks stilen (casino) och Rueda de Casino (ringdans). Vi jobbade med lite oilka variationer av setenta och kommer att fortsätta med dem vi har kvar, men också lägga till massa roliga småturer.
Eftersom vi älskar Salsans rytmik och musik kommer vi självklart att jobba med musikförståelse för att bättre föstå Salsan´s språk. Teknik är grunden för att föra och fälja ska fungera, så det kommer att finnas med på varje lektion.

Nivå: du bör ha gått grund & fortsättning, eller dansat salsa tidigare och vill nu bättra på dina kunskaper


Kursstart - 23 januari
Vi vill ha din anmälan senast den 20 januari!


Ta med inneskor!

Guapea - Grund

Dag: Tisdagar
Tid: kl 18.30 

Lektionstid: 75 min
Kurslängd: 14 veckor

Här kommer vi att få lära oss grunderna i Kubansk stil (casino), Rueda de Casino (ringdans) och Linjestil (Cross Body). Guapea kallas grundsteget i den kubanska stilen. 
Eftersom vi älskar Salsans rytmik och musik kommer vi självklart att jobba med musikförståelse för att bättre föstå Salsan´s språk. Teknik är grunden för att föra och fälja ska fungera, så det kommer att finnas med på varje lektion.

Nivå: Grund - ingen tidigare erfarenhet
Även om du har dansat lite grunder förut är det här den nivå du ska gå


Kursstart - 24 januari
Vi vill ha din anmälan senast den 20 januari!


Ta med inneskor!

Sommarkampanj!
25% RABATT
på 10, 15 eller 20 kort

Erbjudandet gäller fram till midsommar!

Du kan boka och betala din första konsultation direkt online
Du kan välja mellan direktbetalning, faktura eller delbetalning i kassan

Vi släpper nu ett antal testplatser! Först till kvarn!
TESTPLATS KAN ENDAST BOKAS VIA DENNA LÄNK
OBS - Inte i kalendern nedan!!

Vad ingår i ett PTpaket:

Konsultation:

Målbild, Förutsättningar och Kost-registrering. Genomgång av Hälsoanalys & Hälsodeklaration
Screening:
Vi gör Hållningsanalys, Rörlighetstest, Styrke&konditionstest, Kropps-sammansättning och Bålstabilitetstest .
Allt för att anpassa träningen bäst för dig. 
Träning:
Du får ett skräddarsytt träningsupplägg för 4 veckor i taget.
Genom hela din träning ha du en engagerad personlig tränare som ger dig alla förutsättningar och motivation för att du ska nå dina mål.
Kost:
Du får ett kostprogram att följa enligt din målbild och en förståelse för ur din kropp påverkas av den kost du äter.

Barnpassning
För er som har fler barn varav ett yngre än åldersnivån, så erbjuder vi barnpassing i salen brevid. 

Vår barnflicka heter Linn!
Linn är en toppentjej! Hon är utbildad unddersköterska med erfarenhet av små barn

Ladies RUEDA
Bara för tjejer som dansat salsa tidigare!

Dag: Söndag - 18/9, 9 & 30/10, 20/11
Tid: 18.30-21.00
Lektionstid: 2,5 tim inkl träningstid före & efter

Vi är 7 tjejer och alla behöver en varsin följare. Så nu söker vi dig med salsakunskap som vill dansa följare. Kursen går ut på att både du som förare & följare ska lära dig placeringar som individ, som par & i rueda. Du som "kille" kommer att lära dig föra & du som "tjej" kommer att få lära dig bli en grym följare - alltså mycket föra/följa-teknik.

"Bailamos" Teknik & Stylinggrupp

Bailamos betyder "Vi Dansar"
Denna grupp är en träningsgrupp - du har dansat länge!


Dag: Måndagar
Tid: kl 20.15 - Kursstart den 5 september!!
Lektionstid: 75 min
Kurslängd: 14 veckor

Denna termin kommer vi att jobba med nåt ni inte jobbat med förut i denna grupp – Koreografi!
Under terminen kommer ni få ett antal pardansturer, ruedaturer, FW, styling killar /tjejer som sen ska in i en koreografi!
Koreografin är klar redan innan ni startar men vi kommer inte droppa den på en gång utan pedagogiskt sakta föra er in i den så att vi sista gångerna kommer att kunna köra den felfritt! Koreografin kommer även innehålla formationer, stor rueda, dubbelrueda, rueda på 4:a beroende på hur många vi blir.
Det sätter lite krav på oss men ingenting vi inte redan är redo för!!

Fortsättning - Setenta

Dag: Måndagar
Tid: kl 19.00 - Kursstart den 5 september!

Lektionstid: 75 min
Kurslängd: 14 veckor

Eftr ett långt sommaruppehåll, börjar vi denna termin med repetition!
Sen viger vi denna termin till att lära oss många olika sentavaianter.
Eftersom vi älskar Salsans rytmik och musik kommer vi självklart att jobba med musikförståelse för att bättre föstå Salsan´s språk. Teknik är grunden för att föra och fälja ska fungera, så det kommer att finnas med på varje lektion.

Nivå: du bör ha gått grund & fortsättning, eller dansat salsa tidigare och vill nu bättra på dina kunskaper

Ta med inneskor!

Intensivkurs
BUGG och även grunderna i FOX!


Vi bjuder in till en intensiv och rolig kurshelg, där vi lär er det mesta som behövs för att börja dansa bugg. Samt att vi går igenom hur det fungerar på socialdansgolvet.

När: 5-6 november
Lektionstid: Lördag 10:00-16:00 Söndag 11.15-16.00 med upphåll för lunch (egen)
Kurslängd: 2 dagar (Lördag & Söndag)
Instruktör: Anders Hessel
Pris: 890kr /person, 1600kr /par

Kursen vänder sig till:
Har du inte tidigare dansat bugg eller inte gått en buggkurs på 2-3 år eller har gått nybörjarkurs och vill bättra på grunderna, Då är det här kursen för dig/er!

Innehåll:
Bugg: Vi lär ut den grundläggande förningstekniken i bugg (Å-hej teknik) och att följa takten i musiken, såsom sväng & puls, Vi jobbar med snurrar och några enkla figurer och variationer. 

Fox: Vi kommer att lära ut dans i rörelse, rotationer och egen balans för att sedan jobba vidare mot den mer fria ”foxen”, där man dansar på varje taktslag eller improviserar varje steg för sig, utifrån musiken.

Nivå: Grund, Inga förkunskaper krävs! 
Kursen riktar sig till både vuxna och ungdomar från 15 år. 
Ta med inneskor och vattenflaska!!

Vi vil ha din anmälan senast den 1 november!
 

Först till kvarn!
Vi strävar efter jämna par på våra kurser så man hamnar i kö om det är överskott på något kön. Paranmälan har företräde!

Fortsättning 1 Bugg


Dag: Tisdagar
Tid: kl 20.00 - INSTÄLLT
 Lektionstid: 75 min
Kurslängd: 14 veckor

Kursen vänder sig till Dig som:
.... gått nybörjarkurs eller dansat tidigare och vill lära dig mer
Innehåll:
Vi finslipar tekniken Å­hej, som vi lärt oss tidigare. Vi tränar musikanpassning och lär ut nya figurer och kombinationer. Med en ganska flexibel kursplan så kan instruktören anpassa sig efter gruppens nivå. Denna kurs kan man gå många gånger (rekommenderas).  

Buggkursen riktar sig till både vuxna och ungdomar från 15 år. 

Först till kvarn!
Vi strävar efter jämna par på våra kurser så man hamnar i kö om det är överskott på något kön. Paranmälan har företräde!

 
 

Fortsättning 2 Bugg


Dag: Tisdagar
Tid: kl 18.45 -INSTÄLLT 
Lektionstid: 75 min
Kurslängd: 14 veckor

Kursen vänder sig till Dig som:
.... gått Fortsättning 1 eller dansat tidigare och vill lära dig mer
Innehåll:
Vi fortsätter att finslipa tekniken Å-hej, som vi lärt oss på tidigare kurser. Fortsättning 2 är upplagd lika som 1:an men med högre svårighetsgrad. Tempot är varierande och innehåller nya figurer samt fler kombinationer av tidigare figurer. I denna nivå kan man gå kvar länge (rekommenderas).


Buggkursen riktar sig till både vuxna och ungdomar från 15 år. 

 

Först till kvarn!
Vi strävar efter jämna par på våra kurser så man hamnar i kö om det är överskott på något kön. Paranmälan har företräde!

 
 

Mambito Social Club

29 april Fredag

Salsaklubben nära dig!

Här har du möjlighet att Dansa, Mingla, Umgås och framförallt fyllas med Glädje och Inspiration!


Vi startar med Rueda de Casino - gamla och nya turer blandas med Grym Musik och Grymma instruktörer!
19.30-20.30 Ingen anmälan! Bara att droppa in!

20.30 och framåt spelar våra Dj's den bästa Salsa, Bachata, Merengue & Kizomba-Musiken du kan tänka dig!
Det är bara att Dansa och Njuta!

Behöver du lära dig, träna eller utveckla dina grunder - finns vi på plats!


28 Maj Lördag - Party in White 


Välkomna till

Mambito Social Club
Salsaklubben nära dig!

Det här är Elin!
Hon jobbar som danslärare och gruppträningsinstruktör hos Oss.
Just nu studerar Elin på en Friskvård- och hälsoutbildning och tar sin examen i slutet på maj. Efter utbildningen kommer hon att arbeta som personlig tränare, hälsocoach och som personal på gym och sporthallar. Under veckorna 14, 15 och 16 har Elin sin praktik hos Oss. Passa på att ta del av hennes kunskap både på hennes egna pass och dem hon gästspelar på!
Under dessa veckor lägger vi även in nya pass och erbjudanden till mycket bra pris!

 • HIITpasset på fredag tar ny skepnad – Elin fokuserar på en bra shape till sommaren. Missa inte det!
 • NYHET Morronpass HIIT 30 min - onsd kl 07.15 from den 13 /4
 • 40 min konsultationer – Hållningsanalys & tips på övningar som stärker upp 250kr (ord 600kr) 
  Boka med Elin eller Sanna på plats eller 023-125 25

 16/4
Barn HLR - NYHET på Studion!!   INSTÄLLT
Instruktör från Livtjänst


Lär dig rädda ditt barn!

Utbildningen riktar sig till alla som är i kontakt med barn:
Föräldrar, mor&far föräldrar, syskon, banrvakter mfl

Vet dessa personer vad dem ska göra när olyckan är framme?

Kursinnehåll:

 • Nödnummer 112
 • Bedömning av situation och livstecken
 • Stabilt sidoläge
 • Hjärt-lungräddning på barn 0-1 år
 • Hjärt-lugräddning på barn 1 år - pubertet
 • Främmande föremål i luftvägarna på barn 0-1 år
 • Främmande föremål i luftvägarna på barn 1 år - pubertet
 • Allvarlig akut sjukdom
 • Förgiftning
 • Olycksfall
 • Trygg närmilljö, checklista

Dag: Lördag 16/4
Tid: 10.00-14.00
Pris: 500kr

Begränsat antal platser för bästa kvalitet!!
Anmälan sker antingen här på sidan eller i butiken

LÄGST TIMPRIS i Stan !!!
Per person Grund     980 kr

Studenter                  900 kr
mot uppvisande av studentleg i kassan

Intensivkurs Å-hej Bugg
 

Dag:Tisdagar
Tid: kl 20.00 - NY KURSSTART DEN 1 MARS

Lektionstid: 75 min
Kurslängd: 10 veckor

Kursen vänder sig till:
Har du inte tidigare dansat bugg eller inte gått en buggkurs på 3 år, Då är det här kursen för dig - Grundkurs!
Innehåll:
Vi lär ut den grundläggande förningstekniken i Å-hej och att följa takten i musiken, såsom sväng & puls, Vi jobbar med snurrar och några enkla figurer och variationer.

 
Buggkursen riktar sig till både vuxna och ungdomar från 15 år. 

 
Inga förkunskaper krävs!
Ta med inneskor och vattenflaska

 

Först till kvarn!
Vi strävar efter jämna par på våra kurser så man hamnar i kö om det är överskott på något kön. Paranmälan har företräde!

 
 

20/3
Djup Mage-Kontroll - Nivå 2
Instruktörer : Sanna Holmgren
Personlig Tränare och Certifierade MammaMageTränare

Denna workshop är en av våra workshops som är GRATIS för våra Års & Halvårs-kunder som tränat mer än 6 gånger under februari/mars
ALLA andra är självklart också välkomna men betalar då för sig!

NIVÅ :
Denna workshop är en fortsättning för dig som gick i höstas eller som tidigare har lärt dig om djup mage antingen privat eller på en mammamagekurs.
 

På denna workshop fortsätter vi med att lära kroppen att med mer belastning klara av att kontrollera Djup Mage på rätt sätt.
Vi kommer att jobba på liknande sätt och efter enkort  repetition av nivå 1kommer vi göra övningar som utmanar djup Mage och fokus på ett nytt sätt.
Allt för att göra musklerna starkare för att klara mer!

Varför ska man träna Djup Mage?
Den muskel man lär sig att aktivera och arbeta själv i djup magekontroll är den muskel som...

- avlastar kotpelaren
- avhjälper putande mage
- hjälper oss att få bättre hållning
- ger oss styrka och kraftöverföring mellan över och underkropp
- minskar diastas (separerade bukmuskler)
- ger oss en funktionell diastas
- avhjälper besvär med ländrygg
- hjälper oss att utveckla kraft vid påfrestningar på kroppen både i vardagen och under träning av olika slag

Välkomna!!
Dag: Söndagen den 20/3
Tid: 12.00-14.30
Pris: GRATIS för Års & Halvårs-kunder
          350kr Övriga 

Anmälan sker antingen här på sidan eller i butiken

6/3
Djup Mage-Kontroll - Nivå 1
Instruktörer : Sanna Holmgren
Personlig Tränare och Certifierade MammaMageTränare

Denna workshop är en av våra workshops som är GRATIS för våra Års & Halvårs-kunder som tränat mer än 6 gånger under februari/mars
ALLA andra är självklart också välkomna men betalar då för sig!

På denna workshop kommer vi att få en grundläggande kunskap om hur magens olika lager av muskler fungerar och hur du använder dem

Varför ska man träna Djup Mage?
Den muskel man lär sig att aktivera och arbeta själv i djup magekontroll är den muskel som...

- avlastar kotpelaren
- avhjälper putande mage
- hjälper oss att få bättre hållning
- ger oss styrka och kraftöverföring mellan över och underkropp
- minskar diastas (separerade bukmuskler)
- ger oss en funktionell diastas
- avhjälper besvär med ländrygg
- hjälper oss att utveckla kraft vid påfrestningar på kroppen både i vardagen och under träning av olika slag

Vi kommer att jobba från grunden med att lära oss att:
- hitta
- aktivera
- separera
- andas
- röra oss

Välkomna!!
Dag: Söndagen den 6/3
Tid: 12.00-14.30
Pris: GRATIS för Års & Halvårs-kunder
          350kr Övriga 

Anmälan sker antingen här på sidan eller i butiken

5/3
Kizomba - Nasser & Ming är tillbaka!
Lärare i Världsklass


Nu är det Nasser & Mings tur att fortsätta kizomban där dem slutade sist. Vi kommer att få fler turer att leka med men också jobba med karaktär och förning & följningsteknik.


Dag: Lördag 5/3
Tid: 14.00-18.00
Pris: 500kr enbart workshop
           550kr inkl Mambito Social Club samma kväll (enbart mambito 100kr)

Anmälan sker antingen här på sidan eller i butiken

Ta med inneskor!

21/2
Självförsvar - NYHET på Studion!!
Instruktörer från Kampsektionen - Krav Maga Dalarna


Denna workshop är en av våra workshops som är GRATIS för våra Års & Halvårs-kunder som tränat mer än 6 gånger under januari/februari.
ALLA andra är självklart också välkomna men betalar då för sig!


Instruktörerna kommer att guida deltagarna till att lära sig grunderna i Krav Maga, världens största självförsvarssystem. 
Åldersgräns 16 år.Under kursen kommer vi bland annat att gå igenom:

 • Mental träning och inställning
 • Nödvärnslagen (kortfattat)
 • Försvar mot olika grepp
 • Försvar mot olika attacker
 • Försvar ståendes
 • Försvar på marken


Dag: Söndag 21/2
Tid: 12.00-14.30
Pris: GRATIS för Års & Halvårs-kunder
           250kr för övriga

Begränsat antal platser för bästa kvalitet!!
Anmälan sker antingen här på sidan eller i butiken

Ta med inneskor!

Nu på lördag!
 

Salsa intensivkurs 10.00-13.00
Info & anmälan

Kizomba Workshop 14.00-18.00 - INSTÄLLT
Info & Anmälan

Mambito Social Club


Salsaklubben nära dig!
Här har du möjlighet att Dansa, Mingla, Umgås och framförallt fyllas med Glädje och Inspiration!
Vi startar med Rueda de Casino - gamla och nya turer blandas med Grym Musik och Grymma instruktörer!
19.30-20.30 Ingen anmälan! Bara att droppa in!

20.30 och framåt spelar våra Dj's den bästa Salsa, Bachata, Merengue & Kizomba-Musiken du kan tänka dig!
Det är bara att Dansa och Njuta!

Behöver du lära dig, träna eller utveckla dina grunder - finns vi på plats!

Nästa tillfällen 2016:
13 feb Lördag 
5 mars Lördag
1 april Fredag
29 april Fredag
28 Maj Lördag - Party in White 

Välkomna till
Mambito Social Club
Salsaklubben nära dig!

13/2
Kizomba - Repetition - INSTÄLLT
Repetition av den andra delen av workshopen Nasser & Ming höll den 14/11 2015

På denna workshop kommer vi att snabbt gå igenom grunderna för att sen grundligt fortsätta med turerna Nasser & Ming undervisade i den senare delan av deras workshop dvs: Estrella, Virgula, Mens Saida & Ladies Saida och dess variationer

Dag: Lördag 13/2
Tid: 14.00-18.00
Pris: 300kr för den som var med den 14/11 - 350kr inkl Mambito Social Club samma kväll
          400kr för dem som inte var med den 14/11 - 450kr inkl Mambito Social Club samma kväll 


Anmälan sker antingen här på sidan eller i butiken

Ta med inneskor!

Fortsätttning - "Setenta"

Dag:Torsdagar
Tid: kl 19.30 - Start den 3 september!
Prova På första kursgången! 
Lektionstid: 75 min
Kurslängd: 14 veckor
Nivå: För dig som gick grund i våras eller tdigare och vill fräscha upp dina kunskaper

Sommaruppehållet har varit långt så därför startar vi upp terminen med en grundlig repetition av vad vi lärde oss första terminen i både Kubansk stil (casino), Rueda de Casino (ringdans) och Linjestil (Cross Body).
Setenta är en av turerna vi kommer att lära oss och är grunden till många kubanska turer. Eftersom vi älskar Salsans rytmik och musik kommer vi självklart att jobba med musikförståelse för att bättre föstå Salsan´s språk. Teknik är grunden för att föra och följa ska fungera, så det kommer att finnas med på varje lektion.

Ta med inneskor!

Onsdagsgruppen


Dag: Onsdagar
Tid: kl 20.00 - Start den 2 September!
Lektionstid: 75 min
Kurslängd: 14 veckor
Nivå: Ni som tidigare dansat på onsdagar och för er som dansat tidigare ca 3 terminer och vill ha en nystart

Nu har vi dansat ett tag och börjar känna oss mera säker på turer och dans. Men efter lovet behövs nog en del repetion ändå. Självklart har Rueda en stor del på våra lektioner, men vi kommer också jobba med nya turer i vår pardans. Vi lär oss mer vad dans egentligen är och hur du kan hitta just din känsla med musik och turer. En hel del teknik lägger vi också på som utvecklar dig till en duktig förare eller följare.

Zumba Gold® är ett enklare pass där du kan lära dig Zumba från grunden. Passet är byggt på samma sätt som ett vanligt Zumba fitness® pass men med enklare koreografier vilket gör det lättare för dig som aldrig dansat eller tränat förut att vara med. Tempot varierar vilket gör att du fortfarande får en mycket bra intervallträning med fettförbränning och styrka.

 

Varje Zumba Gold® klass är anpassad efter deltagarnas behov och kan därför se väldigt olika ut från klass till klass!

 

Zumba Gold® är skapat för deltagare med liten eller ingen erfarenhet av motion eller för dig som känner att Fitness kanske känns lite för avancerat. För dig som inte kan hoppa och göra stora rörelser utan behöver få en lite mjukare anpassad träning, tex om du har problem med rygg, knän eller höfter, eller om du har svårt att röra dig i största allmänhet, eller för dig som är gravid eller nyligen fött barn. För både aktiva och inaktiva äldre, för dig som har svårt med koordinationen eller har något handdikapp av något slag. Zumba Gold® finns även för rullstolsburna.

Som du ser: Det finns många olika grupper som kan träna med Gold!

Även om träningsformen är lättare än Zumba Fitness® så är formeln densamma och med den latinamerikanska musiken lär vi oss danser som bl.a. salsa, cumbia, merengue, reggaeton och bellydance och det är lika roligt!

Denna termin undervisar Matilda Lissdaniels hos oss!
Hon är utbildad professionell dansare på Iwanson International School of Contemporary Dance i München, Tyskland. Matilda behärskar flera dansstilar, men har fastnat för scenisk dans - contemporary, jazz, performance. "För mig är dans som ytterligare ett språk att kunna uttrycka sig i."


 

Jazzdans är en scenisk dansstil, mycket vanlig i bland annat revyer, musikaler och andra shower.
Contemporary Jazz (som man hör på namnet) är den lite mer moderna versionen av jazz, vilket också betyder att det finns många influenser från just modern dans, som ofta klassas mer som en konstform än dans.

Under terminen får du vara med och utforska vad jazzdans, i alla dess former, har att erbjuda. Vi lägger vikt på koordination, teknik och uttryck. Contemporary Jazz kan vara graciöst och fullt av känsla eller med power och attityd - eller allt i ett!

 

Vad gör du under tiden ditt barn kör Zumba® Kids

 

I ena studion Zumba för ditt barn och i den andra

Zumba Fitness® för dig - SAMTIDIGT!!
Kombipris!!

Pris

60 Minuter                              Studenter       

Drop-in       80kr /gång            Drop-in      70kr /gång

5kort           375kr                     5kort          325kr

10kort         700kr                    10kort        600kr

20kort         1300kr                  20kort        1150kr

 

Terminskort Juli-Dec 3500kr

Gäller alla pass inkl Toning!

Under hela vecka 35 har du möjlighet att
DANSA & TRÄNA GRATIS!NYHETER:

Fox
Bugg
Boggie Woggie
Lindy HopNYHET!!! - Contempoarary Jazz
Denna kurs är än så länge så pass ny i schemat att vi jobbar i nuläget med informationen!
Men du kan prova på den på tisdagen 13/1 under veckan: Grund kl 18.40 & Forts. kl 20.00NYHET!!! - Zumba TEEN
Nu har vi fixat en Zumba-klass enbart för dig som är mellan 12-16 år.
Klassen är 45 min och du är välkommen att Prova på på söndag 18/1 kl 11.30

NYHET!!! - STREET för vuxna - Grund

Denna termin erbjuder vi en grundkurs i STREET för VUXNA - Jättekul tycker vi!!
Kom och prova på söndag 18/1 kl 18.00

ERBJUDANDE:
EBJUDANDE - GRATIS PT Konsultation under veckan i mån av tid - Skynda boka!!!
Vi tittar på Målbild, Förutsättningar och Kost. Vi gör Hållningsanalys, och Bålstabilitetstest.
Allt för att anpassa din träning efter dina behov 

Ditt GYM - Vi Öppnar Gymmet för dig!
Under veckan har du möjlighet att träna i vårt GYM -GRATIS.
Eftersom Gymmet är personligt, bör du boka din tid så att du vet att det finns plats för dig!

PT Paket 3000kr 5ggr (ord.pr.3500kr)
Optimal, Individanpassad Träning & Kost för Dig!

Erbjudande på 10-kort!
Med våra stämpelkort 5, 10 eller 20kan du gå på alla våra drop inklasser!
Under veckan har vi erbjudande på 10kortet!

KURSER:
SALSA
Har du alltid drömt om att kunna dansa SALSA?
Nu har du chansen att prova! Välkommen torsdagen den 15 jan kl 18.45

ZUMBA för både Barn (Zumba Kids) och Vuxna
Vill du komma igång med din träning men du vill inte träna? Då måste du prova ZUMBA - Ren Dansglädje i 60 min - 5 instruktörer och 13 pass i flera nivåer

NYHET!!! - MAMMAMAGE
Få bort mammamagen - oavsett barnens ålder
Här får du veta vad som händer med magens muskulatur under graviditet hur du tränar upp magen efter förlossning för att få tillbaka formen, figuren och funktionen. Oavsett om barnet är nyförlöst eller flera år.
En kickstart på 12ggr - Prova 13/1 kl 10.00

Feminine Attitude - REGGAETON
Här lär du dig dansa Reggaeton med Attityd!
Du får lära dig att använda din kropp på ett feminint och kontrollerat sätt. En mycket uppskattad klass!

Se fler kurser under NYHETER!

DROP IN KLASSER:
ZUMBA
10 Zumbapass varje vecka att droppa in på!

Dansa Med Din Bebis MAMMA & BEBIS ZUMBA 
Är du nybliven mamma och vill komma igång med din träning och ändå ha ditt barn med dig? Ta med bebisen och prova Mamma&Bebis Zumba.

ZUMBA för Seniorer
Vi fortsätter med succén! Ett pass som är anpassat för dig som är lite äldre, Zumba Gold för Seniorer (alla är välkomna oavsett ålder)
Välkomna kl 11.00 på torsdagen denna vecka!

Gruppstyrka!
 Här jobbar vi med styrka och teknik. Vi kommer att ha olika "stationer" som alla jobbar igenom. Detta är ett 
Drop in-pass och vi jobbar med övningar som stärker, Hållning, Bål & Rygg och aktiverar våra stora muskelgrupper för bättre styrka generellt. Resultatet: bättre teknik, bättre förbränning, bättre styrka, bättre hållning.... you name it!
 Provpå på söndag 18/1 kl 9.30

MammaStyrka

BarnStyrka

SeniorStyrka
Det kommer alltså bli en TOPPENVECKA!!!

Ingen Föranmälan på kurser och Drop in klasser under vecka!

Välkommen att låta dig inspireras av
TRÄNING, DANS & MUSIK!

Matilda är en glad och sprallig dalkulla, uppvuxen i Sundborn utanför Falun, som just flyttat hem efter flera års studier och arbete utomlands. Hon är utbildad professionell dansare på Iwanson International School of Contemporary Dance i München, Tyskland. Under utbildningen mottog hon flera stipendier i form av olika dance workshops i Europa.
Innan det gick hon en dansarutbildning i Köpenhamn efter att ha tagit studenten på Estetiska programmet - Dans på Haraldsbogymnasiet i Falun.
Matilda började sin karriär som tävlingsdansare i disco och har bland annat vunnit SM och tävlat på VM i Slovakien, men fortsatte sen med att prova på flera dansstilar och fastnade för scenisk dans - contemporary, jazz, performance. "För mig är dans som ytterligare ett språk att kunna uttrycka sig i."

När Matilda inte dansar umgås hon gärna med vänner, myser med katten Hugo, bakar kladdkaka, syr eller kollar på serier. Hon älskar att resa och drömmer om att få se och uppleva hela världen!

Malin Siljendhal Malin Siljendhal

Malin arbetar heltid som specialpedagog på Västra skolan i Falun och bor i Stennäset tillsammans med man och tre barn. Musik är och har alltid varit en viktig del av hennes liv. Som tonåring dansade Malin hiphop under två år, men annars har inte dans varit något hon aktivt tränat. Regelbunden träning och ett hälsosamt förhållningssätt till livet är något Malin eftersträvar. Tiden är knapp som heltidsarbetande trebarnsmamma så träning har de senaste åren haft ett begränsat utrymme. Tidigare har Malin tränat yoga, body combat, pilates och boxning, men just nu är det bara Zumba som gäller. Malin upptäckte Zumban 2011 och älskade musiken, rytmerna och dansen ögonblickligen!

”Att få möjlighet att kombinera musik som jag älskar, dans som gör mig helt lycklig och träning som är nyckeln till ett välmående liv känns som en oslagbar kombination!”

 ”När jag dansar släpper jag vardagsstressen och jobbtankarna- är bara här och nu. Det ger mig så mycket glädje och ny energi att jag känner mig som en ny människa när jag lämnar studion!” 

Malin tog sin licens i oktober 2013. Malin är medlem i ZIN, Zumba Instructurs Network

Evelina, en energisk och glad tjej från södra Finland. Hon är just nu bosatt i Falun var hon studerar idrott- och hälsovetenskap på Högskolan Dalarna.

Evelina har haft dans som sitt största intresse så länge hon kan minnas. Hon började som liten med balett men gick sedan över till streetdance och fastnade för hiphop. Hon har prövat många olika dansstilar som t.ex. locking, disco,jazz och house men hiphop har alltid varit favoriten. Under de senaste åren har hon fått upp ögonen för de latinamerikanska och karibiska dansstilarna, så som salsa, reggaeton och dancehall. Sedan kom zumban och då fastnade hon direkt!

- Zumba för mig var den perfekta träningsformen. Jag älskar att dansa och svettas, och att sedan få göra det tillsammans med andra på ett enkelt sätt, till rytmisk och energisk musik, det var den bästa tänkbara kombinationen.

När Evelina inte dansar zumba eller hiphop så tränar hon på gym och går på yoga. Vänner och familj är även en viktig del av hennes liv.

Evelina gillar fart och fläng och det märks under hennes zumbapass. Hon vill förmedla sin glada energi genom dansen och tillsammans ha kul och svettas!
- Dansen för mig är inte bara en träningsform, det är en livsstil.

Evelina tog sin Zumba licens som 15 åring i Maj, år 2010 i Finland. Hon har även varit medlem i ZIN (Zumba instructor network) sedan dess.  

 

Nu tjejer drar vi igång LöpTräningen inför TJEJRUSET!
Oavsett om du kommer att gå, lunka eller springa - Häng På!
Många tror att det bara är att springa, för "alla kan ju springa". 
Men det är inte riktigt så! 

Vid löpning blir det en stor belastning på ligament, senor, skelett och muskler
och dem måste vänjas in för att klara den belastningen. Det gör man successivt!


Vi tränar teknik, intervall och uthållighet!

Torsdagar kl 18.30 - 45 min pass! Vi tränar ute!
Drop in


Välkomna!!

Fortsättning 1 & 2
(Du som dansat på Mån kl 20.15 och sön kl 19.30)

I denna grupp går du som har dansat 1-3 termin eller dansat längre tillbaka och nu vill börja igen

 

I denna nivå kommer vi att både repetera och jobba med nya turer. Vi kommer också att jobba med förning och följningsteknik och en hel del musikförståelse. Vi ska lära oss att hitta "flowet" i vår dans. Allt för att utvecklas som dansare.

Lisa Sandmark Lisa Sandmark

Lisa

Lisa jobbar som personlig assistent inom Falu Kommun. Hon är en riktigt glad och

livlig tjej. Hon bor med sin man, sin hund och sina 2 katter. Lisa har även en egen häst som hon tränar på fritiden, men mest av allt tränar hon Zumba!

Lisa har alltid älskat dans & musik. Hon har erfarenhet av disco, hip hop och bugg.... " men sen kom Zumba och då var jag fast", säger hon. Hon fortsätter... "Zumba är underbart för det gör en så glad, man har energi för resten av veckan.

Lisa har förkärlek till hip hop och reggaeton vilket märks i hennes moves när musiken kommer på. Med sin sprudlande energi kommer hon förmedla sina moves och du vill inget annat än att hänga på.

Lisa tog sin licens den 2, 3 november 2011 och är också medlem i ZIN, Zumba Instructors Network.

Johannah Franked Johannah Franked

Johannah jobbar till vardags som ekonomiassistent på Skolkontoret. På fritiden sysslar hon gärna med zumba, reser, leder familjegymnastik eller umgås med familjen. Familjen består av man och fyra barn.

Johannah har sedan liten älskat dans och musik. Under gymnasieåren i Västerås tog hon grundkursen i salsa samt tränade och tävlade i cheerdance. Efter gymnasiet tog resandet över och hon besökte platser i både Europa, Afrika och Asien. Efter att ha besökt bland annat Turkiet ett tio-tal gånger bestämde hon sig för att lära sig grunderna i belly-dance.

Varför Johannah fastnade för zumban är enkelt - "att dansa zumba är ungefär som att resa jorden runt då Zumba är just Latin-world-rhytm. Zumba ger så mycket, man både gör av med och tankar energi på samma gång"!

Johannah gick instuktörsutbildningen i Zumba 16,17 juni, zumba basic II 12 nov samt zumbatomic 11 dec. Är ZIN medlem.

Ny termin i Zumba®

 Gå på så många pass du vill, inkl. Zumba Toning®  3500kr

 

Onlinebetalning här: länk

Kommer du att tjäna på att köpa ett terminskort?

Denna termin kommer vi att erbjuda 14st Zumbapass i veckan för dig som nu tränar Zumba Fitness® eller Gold® inkl Toningpasset,

Från den 1 jan - 3 juni kommer det sammanlagt att vara 345 pass inkl Afro'n. Det blir 10kr/pass.

Om du skulle välja att gå bara 3 pass i veckan skulle det bli 50kr/pass.

 Välkomna!

Lisa Lisa


Måndagar kl 19.00

Johannah Johannah

Torsdagar kl 17.30

Här presenterar vi vårt utbud! Varför gå en danskurs?

"Ponle Sabor"

 

Nu har du dansat ett tag och har mer dansvana men vill fortsätta utvecklas till en bättre dansare.

 

Start söndagen den  8 september kl 19.30

 

Under terminen jobbar vi med nya turer i vår kubanska stil och då också Rueda de Casino. Vi lär oss mer vad dans egentligen är och hur du kan hitta just din känsla med musik och turer. Ponle Sabor kommer att utveckla din kubanska salsa en nivå till. En hel del teknik lägger vi också på som utvecklar dig till en duktig förare eller följare.

 

loading...

Tack!

Vi vill TACKA alla underbara dansare som dansat med oss denna termin. Många av er deltog i "Party In White" i lördags och det blev en KANONdag! Tack för det! Flera av er fortsätter att dansa med oss hela sommaren oavsett om det är Salsa, Zumba, Bachata eller någon annan dans, det ser vi fram emot! 
Här är lite inspiration från oss! 

ÖPPET HUS V35 26 Aug - 1 Sep 

Under hela VECKA 35 har du möjlighet att
DANSA helt GRATIS!

 

Har du alltid drömt om att kunna dansa SALSA?

 

Vill du komma igång med din träning - Prova ZUMBA (flera nivåer)

 

Vill du lära dig Bugg, Lindy Hop & Fox? - Hela lördagen är bokad för dig! Jörgen & Lotta är på plats

 

Tränar du redan men vill få en snygg definition på musklerna - Då är Zumba Toning det du ska gå!

 

Reggaeton, Salsa, Cha Cha & Cumbia. På Ladies Class får du inte bara lära dig dem danserna utan även hur du på ett kontollerat och feminint sätt rör dig snyggt till muskiken.

 

Är du nybliven mamma och vill komma igång med din träning? Ta med bebisen och prova Mamma&Bebis Zumba.

 

Har du barn som vill dansa? Barn mellan 4-12 år är välkomna på Zumbatomic!

 

Vill du maximera din träning? Gå på ett teknikpass!

 

Eller varför inte lära dig grunderna i Bachata!

 

Den 14 - 20 januari

Ingen Föranmälan!

 

Välkommen att låta dig inspreras av DANS & MUSIK!

Lördagen

den 20 April

 

Fortsättning Inställt!

 

Grundkurs studio 2

Instruktör: Sanna & Gilbert

 

Tid: 16.00-18.00

Pris: 250kr

Inkl Socials på kvällen: 300kr

 

Zumba i 

Borlänge, Bjursås, Grycksbo & Vika!

 

 VÄLKOMMEN!

 

Borlänge:

Plats: Forssaklacksskolan

Tid: Onsdagar kl 17.30

Pris: Drop in: Vuxen 80kr, Barn, ungdom, pensionär 50kr

10-kort 720kr. Endast kontant betalning!

i Samarbete med KFUM

 

Bjursås:

Plats: IOGT-NTO Lokalen

Tid: Torsdagar kl 19.30

Pris: Drop in 90kr, 10kort 800kr, Student 70kr/700kr

 

Grycksbo:

Plats: Grycksbo Bystuga

Tid: Söndagar kl 19.00

Pris: Drop in 90kr, 10kort 800kr, Student 70kr/700kr

 

Vika:

Plats: VIka gymnastikhall

Tid: Tisdagar kl 19.00

Pris:

 

Har du frågor ang dessa pass vänligen kontakta eller ring 073-6574000

Dina Instruktörer

SalsaBachata Social!

Kom och Dansa – Salsa & Bachata!

En gång i månaden kommer vi att ha SalsaBachata Social!

Ett tillfälle för Dig att få dansa socialt i en trevlig och avslappnad miljö, tillsammans med Dina kursdeltagare och vänner.

Även om du inte går på kurs, är Du välkommen och det är ett perfekt tillfälle att möta nya ivriga dansare för att umgås och dansa med.

 

Nyhet! Ett eget dansgolv med bara Bachata! Ett med bara Salsa. Du väljer rum/musik– vi spelar.

Tid: 20.00-24.00

Entré: 80:- Kort/Kontant

 

Alla är Välkomna! Ingen anmälan!

Datum:

26/1 23/2 23/3 20/4 

Zumba Fitness®

Måndagar kl 17.00 

Tisdagar kl 18.00

Onsdagar kl 18.30

Torsdagar kl 17.30

Fredagar kl17.00

Söndagar kl 17.00

 

Zumba Gold®

(nybörjare & MammaBebis)

Tidagar kl 12.00

Onsdagar kl 17.30

Söndagar kl 10.30

 

Zumba Toning®

Måndagar kl 18.00

 

Zumbatomic®

 Måndagar kl 17.00 4-6 år

Tordagar kl 17.30 7-12 år

 

Zumba® övriga orter fr. v 5
Borlänge Onsdagar kl 17.30
Forssaklacksskolan
Grycksbo Söndagar kl 19.00
Grycksbo Bystuga
Bjursås Torsdagar kl 19.30
NTO-IOGT Lokalen

Vika Tisdagar kl 19.00

Vikaskolans gymsal

 

Välkomna!

Vid uppvisande av bebis!

 

GRATIS Zumba för din vän!

 

Ta med en vän på

förälder/barn-Zumba

 

Din medföljande vän och bebis

får då Zumba fritt med dig!

Tisdag 7 maj 12:00

 

Välkomna!

Workshopsdag Lördagen den 20 april!

  

Dansteknik i Salsa & Cumbia

10.30-13.00 250kr

På den här workshopen kommer vi att lära oss hur vi använder vår kropp Salsa & Cumbia! Under lektionen kommer Du att få lära dig steg, teknik, variationer, armar & kroppskännedom för att få mer "sabor" när du dansar. T.ex. höftrörelser, axelrotation och bodywave. Anmälan!

Instruktör: Sanna

Välkomna!

 

Bachata - Grund

16.00-18.00 250kr inkl social 300kr

Workshopen vänder sig till dig som vill lära dig grunderna i bachata. Detta är även en fortsättning på workshopen som hölls den 23/3. Turer, teknik, musikförståelse och känsla står på agendan. Anmälan!

Instruktör: Gilbert & Sanna

Välkomna!

 

Dagen avslutas med:

SalsaBachata Social!

Kom och Dansa – Salsa & Bachata!

Ett tillfälle för Dig att få dansa socialt i en trevlig och avslappnad miljö, tillsammans med Dina kursdeltagare och vänner.

Även om du inte går på kurs, är Du välkommen och det är ett perfekt tillfälle att möta nya ivriga dansare för att umgås och dansa med.

Ett eget dansgolv med bara Bachata! Du väljer rum/musik– vi spelar.

Tid: 20.00-24.00

Entré: 70kr Kort/Kontant

 

Alla är Välkomna! Ingen anmälan!

Fr.o.m. den 19 mars kör vi pass i Vika!

Det kommer bli en sprakande timme av

härliga karibiska rytmer & moves.

Välkommen!

 

Plats: Vikaskolans Gymnastiksal

När: 19.00

Pris: 60kr, stud/pensionär 30kr, 10kort 500kr

i samarbete med www.dalalivskvalite.se

Linda-Marie Linda-Marie

Måndagar kl 19.00

Den 19:e januari kommer Jörgen och Lotta hit o kör en hel dag med olika danser som du får prova på - Helt GRATIS

 

Bugg i olika nivåer, Lindy Hop & Fox - Passa på att lär dig grunderna i varje dans.

 

Så här ser dagen ut:

10.00-11.30 Bugg Social - vana dansare

11.30-13.00 Bugg grund

13.30-15.00 Lindy Hop

15.00-16.30 Foxtrot

För schema se här

 

Under terminen sen kommer det att vara intensivkurser i dem olika danserna.

 

 

VÄLKOMNA!

 

Ny termin! Sugen på att dansa? 
Anmäl dig till kursstart redan nu! →

Prova på Zumba i Bjursås

GRATIS

 

Plats: NTO Lokalen

När: Söndag den 20 jan

Tid: kl 19.00

 

Välkomna!!

Om du klickar på bilden öppnas ett nytt fönster där du kan klicka på plusknappen och förstora.

Street

 

60min                               950Kr

90min                              1350Kr

CurvedBeats kort           3100Kr

Kursen är på 14 gånger

Här är schemat på när och vilka låtar som vi kommer att köra i Falan på torsd 25/10:

 

18.15 Zumba - La La Love, A La Nena La Gusta, Kidsen längst fram och vuxna i bak
18.35 Zumba - Booty Shake,
19.45 Zumba - Con Sexo y Alcohol,
20.15 Toning - Press It Up,

Zumba - Princesita

 

Under uppvisningarna står vi med rumpan mot rulltrappan. Är vi väldigt många får vi förstås sprida ut oss även i gångarna.

Den 25 oktober har Dansa Med Sanna

 

........ fått privilegiet att arrangera Dans i Falan Gallerian. Det kommer att vara Karibiska rytmer i gallerian mellan kl 18-21. Vilket betyder att du som kan dansa pardans: Salsa, Bachata & Merengue också är välkommen!! 

 

Under kvällen kommer det att var uppvisningar i dans, bla Salsa & Zumba. 

DU HAR CHANSEN ATT VARA MED!!

 

Vi instruktörer skulle tycka att det var jätteroligt om du vill vara med på några zumbakorrar. Om det känns läskigt och vara med för att du inte kan korrarna så har vi ordnat med ett tillfälle där du har möjlighet att lära dig dem.

På måndag kl 17.30 kommer vi att ha en lektion där vi kommer att gå igen 4st korrar.
Ju fler som är med desto roligare!! Kom och dansa med oss! Tillfället på måndag kl 17.30 är GRATIS!!

 

I rutan till höger ser du tiderna för Zumba under kvällen den 25/10

Salsa uppvisningar kl 18.40 & 19.45

 

Välkomna!

Du kan ändra denna exempeltext. Peka här och klicka på knappen "Redigera text". Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

loading...

Är du nybliven mamma och vill komma igång med din träning efter graviditeten?

 

Då är Zumba Gold® för dig! Eftersom det här passet går i lugnare tempo med färre rörelser så kan du som mamma ha ditt barn i bärsjal/sele under din träning. Det går också bra att ha barnet på en av våra madrasser under din träning om du känner att det blir för tungt.

Passet är också anpassat för dig som är gravid. Passet innehåller inga hopp.

Zumba Gold® passet

kl 12.00 på måndagar är för mammor och sina bäbisar. Välkomna!

Salsa

Drop in hela sommaren

Måndagar kl 19.00 - 21.00

För tidigare dansare

Pris: 60kr


Laddar innehåll...
...där Jeffrey "the jammer" var målet
Nessa´s första Zumba kryssning

Människor i alla åldrar faller för de smittande rytmerna, de enkla dansrörelserna och de fantastiska resultaten.

Konditionen ökar, kalorier förbränns och både balanssinnet och koordinationsförmågan ökar.

Zumba Fitness® kombinerar snabba och långsamma rytmer vilket involverar intervallträning med fettförbränning och styrka.

10 ord om dans - för Dig!

 

Personlighet
Känsla
Glädje
Umgås
Träningsform
Musik
Utmaning
Karaktär
Kultur
Drömmar

 

"Att dansa är ett svettigt jobb" - Fred Astaire (1899-1987)

Spännande
Spännande
Läs Eventkalender direkt här!

web counter
Besöksräknare sedan maj 2009