Vårt mål är att få dig "Vardagsstark" - hela livet!
Ju mer vi utvecklar oss själva och ju mer vi lär oss om kroppen, desto mer inser vi hur viktigt det är att röra på sig för att hjärnan ska må så bra som möjligt. Idag har det stora flertalet människor förlorat förmågan att röra på sig pga. för lite rörelse.
Hur då?

Ett av hjärnans primära jobb är, RÖRELSE! När vi rör oss ökar aktivitet i hjärnan och dess olika strukturer optmieras så att helhetsfunktion i vår kropp ökar. 
Vid för lite rörelse sänks aktivet och vår funktion försämras. Om detta pågår under längre tid stänger hjärnan av det den inte använder. Vad händer då?
Funktion upphör, rörligheten blir sämre, koordinationen fungerar inte som den ska och en bra hållning försvinner och hjärnaktivitet sänks. Detta leder ofta till smärta, hjärntrötthet och sämre prestation.
 
Vi har upptäckt att alldeles för många människor befinner sig där fast de inte behöver det! Dem har helt enkelt förlorat vardagsstyrkan. Detta vill vi ändra på, vi vill få dig VARDAGSSTARK!
 
Alla våra instruktörer är utbildade inom sitt område. Oavsett om det gäller Träning, Kost, Behandling eller Dans!

Sanna Holmgren är utbildad Personlig Tränare och specialiserad inom Smärta, Hållning & Neuorobaserad träning. Hon är certifierad MammaMage-Tränare, utbildad Danspedagog och licenserad Zumbainstruktör! Sanna är även Certifierad Arch Specialist och en av 4 Z-Health Coacher i Sverige.

Oavsett om du tränar med oss individuellt, i grupp eller i gymmet, får en behandling eller dansar, utgår vi ifrån att få dig VARDAGSSTARK.
 
Vår personal utbildar sig löpande för att vara uppdaterade på den senaste forskningen inom neuroscience, rörelse, smärta och övervikt. Du som individ är alltid i fokus.

Alla människor har individuella förutsättningar, men alla har möjlighet till full funktion och det är det vi gör – ger dig din funktion, rörelse och hållning tillbaka -
Vi gör dig VARDAGSSTARK
 
Vad väljer du? BEHANDLING, DANS eller TRÄNING?
 
Bli VARDAGSSTARK med Oss!
Välkomna!

Sanna
web counter
Besöksräknare sedan maj 2009