DANS -  BOKA & KÖP privata sessioner eller workshop för att få hjälp med din dans. 

Januari 2009 startade vi DANSA MED SANNA med en enorm glädje och driv för DANS.

Vilken känsla, välmående, mjukhet, rus, endorfinkick, lycka, energi, glädje och självkänsla dans kan ge - och vi älskar det!

Salsa, Reggaeton, Bugg, Bachata, Street, Jazz, Lindy Hop, Feminine Attitude, Kizomba, Show, Vals, Barndans och mycket mer har undervisats på vår studio sen starten och flera tusen människor har dansat genom våra lokaler.

Från 2014 bestämde vi oss för att utvecklas och få en bra förståelse och helhet för människan och dess påverkan på rörelse, vilket legat i vårt intresse från start. Varför påverkas vi så positivt av rörelse och hur kan vi använda det för bättre funktion och även smärtreducering?

Vi insåg snabbt behovet av utbildning och ju mer vi lärde oss desto mer insåg vi att det här behöver alla  - en utbilding i vad rörelse gör med din hjärna!
Det handlar inte bara om dans! Det handlar om att vara VARDAGSSTARK!

Vi är idag högt utbildade och specialiserade på rörelse ur ett neurologiskt perspektiv - vilket betyder
att vi idag kan hjälpa människor till bättre funktion, hållning och en smärtfrikropp genom att förstå och arbeta utifrån hur hjärnan rekryterar din kropp. Självklart använder vi denna kunskap i all dans-undervisning men som du förstår så har vi numer utvecklats till att vara något mer än bara en dansstudio.

Vi driver idag en klinik som är ledande på smärtrehablitering och applicerad neurologi. Vår klinik i Falun är unik med den kombination av metoder vi använder oss av och ligger nu i tiden för att bygga upp fler kliniker i Sverige med hjälp av moderatorer inom regeringsutskottet för hälsa som insett vår kapacitet att förändra hälsosystemet.

Detta betyder tyvärr inte lika många danskurser som förut - ja det tycker vi är tråkigt, men då det inte finns lärare på den nivå vi vill ha för att undervisa dig i dans och Sanna som tidigare undervisat nästan alla danser just nu är fullt upptagen med att undervisa och utbilda fysios, naprapater, kiropraktorer och annan vårdpersonal för att fler ska kunna hjälpa människor till snabbare smärtfria kroppar och bättre performance.... så är det just nu en period med mindre dansundervisning på studion.

Du kan alltid boka privata sessioner eller workshop för att få hjälp med din dans. 

Däremot kan vi utbilda dig att ta hand om dig själv och få en kropp med funktion, bra hållning och fri från smärta!! Vi jobbar med allt från kronisk värk, skada eller oförklarlig. Utmattningssyndrom och diagnoser som: Fibromyalgi, Kronisktrötthet och ME. Neuropsykiatriska Funktionsnedsättningar, Depressioner, Stroke och Demens. Läs mer här

web counter
Besöksräknare sedan maj 2009