Styrketräna i Gymmet 
mellan 06-23! 

 

Vårt Gym är ett funktionellt Gym
vilket betyder att vi jobbar med
Funktionell Styrketräning.Funktionell styrketräning har två betydelser. För det första är det träning som efterliknar våra förfäders rörelsemönster då de lyfte stock och sten, krälade, kröp, sprang, gick och kastade. För det andra är det träning som tar hänsyn till var och ens förutsättningar och mål. Ändamålsenlig träning helt enkelt. Det kan vara tuffa knäböj för en ishockeyspelare på elitnivå eller skulderstabilisering för en kontorsarbetare med axelbesvär. 

Funktionell styrketräning ger dig styrka, stabilitet, rörlighet, balans och koordination på samma gång. Och om du tränar på högre nivå även explosivitet. Med funktionell styrketräning kopplar du ihop kroppens olika delar och tränar din kropp som en enhet. Funktionell styrketräning är därför en skonsam träningsform som stärker det rörelsemönster du behöver för att "klara dig i just din miljö". 

Många gym och andra träningsanläggningar har ofta en stor maskinpark för att "underlätta" träningen för sina kunder. Det må vara enklare till en början att bekvämt slå sig ner i en maskin, läsa på bruksanvisningen, titta på den avbildade muskeln som ska tränas, och därefter fatta handtagen och utföra den rörelse som maskinen tillåter. Men så ser aldrig vardagens belastningsmönster ut. När du tränar funktionellt använder du dig istället av hantlar, stänger, viktplattor, bollar, kettlebells och din egen kropp som belastning. 
 

Vi vill göra dig VARDAGSSTARK och satsar på det som gör dig VARDAGSSTARK

Hur och när tränar man i gymmet?

Hos oss kan du alltid träna
när du vill då inget annat
ligger på schemat!

Schema
 

Har du inget program eller inte vet hur du ska träna boka en tid med en av våra Personliga Tränare - BOKA


Dem tar fram ett program anpassat efter vad du behöver med tanke på hållning och eventuella obalanser.

web counter
Besöksräknare sedan maj 2009