Gymmet

Styrketräna i Gymmet 
mellan 06-23! 

 

Vårt Gym är ett funktionellt Gym
vilket betyder att vi jobbar med
Funktionell Styrketräning.Funktionell styrketräning har två betydelser. För det första är det träning som efterliknar våra förfäders rörelsemönster då de lyfte stock och sten, krälade, kröp, sprang, gick och kastade. För det andra är det träning som tar hänsyn till var och ens förutsättningar och mål. Ändamålsenlig träning helt enkelt. Det kan vara tuffa knäböj för en ishockeyspelare på elitnivå eller skulderstabilisering för en kontorsarbetare med axelbesvär. 

Funktionell styrketräning ger dig styrka, stabilitet, rörlighet, balans och koordination på samma gång. Och om du tränar på högre nivå även explosivitet. Med funktionell styrketräning kopplar du ihop kroppens olika delar och tränar din kropp som en enhet. Funktionell styrketräning är därför en skonsam träningsform som stärker det rörelsemönster du behöver för att "klara dig i just din miljö". 

Många gym och andra träningsanläggningar har ofta en stor maskinpark för att "underlätta" träningen för sina kunder. Det må vara enklare till en början att bekvämt slå sig ner i en maskin, läsa på bruksanvisningen, titta på den avbildade muskeln som ska tränas, och därefter fatta handtagen och utföra den rörelse som maskinen tillåter. Men så ser aldrig vardagens belastningsmönster ut. När du tränar funktionellt använder du dig istället av hantlar, stänger, viktplattor, bollar, kettlebells och din egen kropp som belastning. 
 

Vi vill göra dig VARDAGSSTARK och satsar på det som gör dig VARDAGSSTARK

Pris
  • 150kr/mån
Praktisk Information 
Blipp:
När du köper ditt kort så får du en blipp som du använder när du ska träna. Om det är utanför våra öppettider så kommer du in via ytterdörren med din blipp. Om det är på våra öppettider blippar du i terminalen som vanligt.
Belysning:
Oftast är det tänt i hall och lounge. Stora salen/gymmet tänds automatiskt.
Musik:
På ljudbåset ligger en fjärrkontroll - klicka på översta och plugga in din telefonen 
(Sladden som antingen sitter i datorn eller ligger löst)
Se till att ljudet är på på din telefon sen kan du höja och sänka på dosan på bänken.

Ha en skön workout!!

Hur och när tränar man i gymmet?

Hos oss kan du alltid träna
när du vill då inget annat
ligger på schemat!

Schema
 

Har du inget program eller vet hur du ska träna så finns det färdiga
allmänna program i gymmet att kika på.

Annars rekomenderar vi dig att boka en tid med någon av våra Personliga Tränare. Dem tar fram ett program anpassat efter vad du behöver med tanke på hållning och eventuella obalanser. - Ring 023-125 25 eller mail eller boka här...

web counter
Besöksräknare sedan maj 2009