HÄNG PÅ MIG

Ta rygg på mig för bättre hälsa och trimmad kropp - Det här är upplägget på HÄNG PÅ MIG:
 

JAG VILL GÖRA DET ENKELT FÖR DIG
med målet  - HÅLLBAR FÖRÄNDRING!!


Du som bestämt dig att HÄNGA PÅ MIG och anmäler dig kommer att
läggas till i en sluten grupp på Facebook. 

Nytt startdatum släpps vecka 3

KOST:
I gruppen kommer jag varje dag att fota, filma eller skriva vad jag äter, allt från fruktost till middag och däremellan ev mellanmål om jag behöver det. Tanken är att du inte på egen hand ska behöva följa något kostprogram du fått på mail utan låta dig inspireras över hur lätt det egentligen kan vara att modifiera den mat du redan äter genom att följa mig.

Jag lägger ut maten dagen innan du ska laga och äta den så att du kan köpa in det som behövs. Du kan alltid kommentera eller fråga direkt under bild, film eller kommentar om ev tillagning eller vad du kan byta ut till om du inte tycker om eller inte tål nåt, eller vad du ska göra om du fortfarande är hungrig eller vill ha nåt att "snacka” på. Det kommer att finnas lista på vad du bör ha hemma som grund så att du inte behöver springa till affären varje dag. Bilder & Film kommer ligga kvar i gruppen så du kan alltid gå tillbaka och låta dig inspireras av tidigare rätter och tillagningar.

Jag kommer att ge tips på hur du kan påverka både din strukturella miljö men även din hjärna för att hålla intaget lägre och hur du kan få det att fungera bättre beroende på hur förändringen går. Jag kommer att dela med mig av min unika kunskap om hjärnan för det ska gå lättare för dig att få nya vanor.  

 

TRÄNING - själv, på plats eller online:
Vad det gäller träningen kommer jag att filma och lägga ut varje övning i varje träningsprogram vi kommer att göra och jag lägger ut dem den dagen jag ska träna. Antingen väljer du att göra träningen själv i din tid utifrån dem övningar du sett jag lagt upp och enligt upplägg med reps, set och tid eller också är du med exakt den tid jag tränar, på plats där jag befinner mig.

Träningen kommer att innehålla både kondition & styrka som hiit -pass eller lågintensivt pass, men startar och avslutas alltid med funktion dvs nervsystem. Vi kommer att träna hemma, gym eller utomhus. Ni får följa mig i min vardag och ser hur jag får till min träning oavsett var jag befinner mig. (och jag reser en del)
Jag släpper en hel del coola saker inom neuroscience eftersom det är vad allt jag gör handlar om, vilket kommer hjälpa dig jättemycket i dina ansträngningar att få till den förändring du med detta har startat.

Tanken med upplägget är att du ska känna att du helt enkelt bara kan hänga på mig och inte behöver driva själv. Du har självklart ansvaret för din egen förändring, men ibland kan det gå lättare om nån annan bara talar om vad du ska göra.
Det kommer självklart att finnas utrymme för individuell coaching och hjälp både vad gäller mat, träning och beteendeförändring men om jag ser att det behövs mer hjälp pga av annan problematik så kommer jag att rekommendera att boka en privat tid med mig.

All coachning sker i gruppen och är öppen för alla medlemmar i gruppen - vi lär oss alla av det!

LASER:
I detta paket så ingår behandling med låg-energi laser - Verju!
Denna laser stärker ditt immunförsvar, sänker dina blodfetter, ökar energi i cellen, reducerar/tar bort inflammationer, ökar collagen i huden (för slätare hud) och bonusen är - tömmer dina fetttceller på fett! Det envisa fett som du kanske har så svårt att få bort på vissa ställen på kroppen sånt som kanske lagrats pga hormoner. Det är den enda FDA godkända metoden i världen som gör alla dessa saker och tar bort fett men håller fettcellen intakt - vilket den bör vara eftersom det är ett endorkrint organ, dvs vi behöver det! 
Vi har fantastiska resultat på våra kunder med denna laser och vi vill ge dig möjligheten att få prova på några behandlingar för ett snabbare resultat på din kropp.
Dessa behandlingar bokas och är privata - mer info om det när du är anmäld.

LYMFA, ANDNING & RIKARE VARDAG:
Med tanke på vad jag försöker åstadkomma med min/er hälsa så kommer jag att beröra fler områden än bara kost & träning.
Jag kommer att vissa dig hur du ska ta hand om ditt lymfsystem, vilket är avgörande för både hälsa och fettreducering. Jag kommer att ge dig kunskap i andning och hur det påverkar din kropp och faktiskt kan göra underverk vad det gäller alla dina system i kroppen men även ta bort både smärta i magen om det är så att du reagerar på viss mat. Jag kommer att lägga upp det jag gör för att orka min vardag allt från den lilla 30 sekundaren till ”styrkar’n".

I'M IN TO IT - ARE YOU?!

COACH - Sanna Holmgren
All coachning sker i gruppen och är öppen för alla medlemmar i gruppen -
Vi lär oss alla av det!

NÅGOT HELT NYTT:
Du får en unik kunskap som inga liknande upplägg någonsin använt sig av. 
Eftersom jag jobbar utifrån hur hjärnan fungerar så är helheten oerhört viktig för mig, därför är detta upplägg inte enbart Kost & Träning utan så mycket mer!

Du kan välja på:

KOST, TRÄNING &
LASER-behandling 3 ggr:

30 dagar - 3390kr (värde 7575kr) 
60 dagar - 4290kr (värde 8475kr) 
2 veckor - 2595kr (värde 6780kr) 

KOST, TRÄNING &
LASER-behandling 6 ggr
 
30 dagar - 5190kr (värde 12360kr)
60 dagar - 6090kr (värde 13260kr)
2 veckor - 4395kr (värde 11565kr)

KOST, TRÄNING &
LASER-behandling 9 ggr

30 dagar - 6990kr (värde 16845kr)
60 dagar - 7890kr (värde 17745kr)
2 veckor - 6195kr (värde 16050kr)

HÄNG PÅ

Pris:
3 390 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:

Skriv i meddelanderutan när du vill börja och adda sen mig, Sanna Holmgren på FB (om du inte redan är vän med mig) - så läggs du till i gruppen

När startar vi och 
Hur länge håller vi på?

 

Nytt startdatum släpps vecka 3
 

Beroende på när du börjar så kan du köra 30 dagar, 60 dagar eller bara prova för 2 veckor?

  • Du kan välja när du vill börja och hur länge du vill hålla på.
  • Så fort du anmält dig och betalt och talat om när du vill köra igång så läger jag till dig i gruppen och du har tillgång till det du behöver. 
  • Du kan inte välja bort fettlasern för att få det billigare - den ingår! 
  • Du kan betala allt på en gång eller dela upp den på upp till 24 månader (allt görs i "kassan")
  • Mina tjänster klassas som skattefri friskvårdsförmån av Skatteverket, du kan alltså använda eventuellt friskvårdsbidrag.
web counter
Besöksräknare sedan maj 2009